Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u noći na srijedu

Taksista u Dubravi izvukli iz vozila i orobili ga

Napad na taksistu
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
28.05.2015.
u 15:38

Dvojica 30-godišnjaka bili su putnici u Eko taksiju, čijeg su vozača S.P. (61) na kraju vožnje oštetili za oko 500 do 1000 kuna

Taksist S.P. (61) iz Eko taksija našao se na odredištu u Dubravi, Prilaz Tomislava Špoljara, na meti dvojice putnika koje je vozio u noći na srijedu, odmah poslije ponoći. Došavši do kraja vožnje, jedan od muškaraca izvukao ga je iz taksija i držao, a drugi je premetao po stvarima u autu.

Uspio je ukrasti oko 500 do 1000 kuna utrška u smjeni i osobnog novca taksista. Zahvaljujući prolazniku koji je viknuo da će zvati policiju, što je i učinio, razbojnici su otrčali u nepoznato. Napadnuti taksist, koji nije zadobio tjelesne ozljede, ali je u stanju teškoga stresa, objasnio je da je riječ o mlađim muškarcima od 30-ak godina, jedan je mršav, a drugi jače tjelesne građe.

Iz Eko taksija kažu da su napadi na njihove taksiste rijetki: u 3-4 mjeseca imali su tri slučaja.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgblabla
16:16 28.05.2015.

Koja glupost :napadi na njh su rijetki!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije