Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomagač u bijegu

Spržila ga struja dok je krao bakar iz trafostanice

trafostanica
Foto: ilustracija
18.04.2014.
u 14:54

B.I. (50) je "zaradio" opekline dok je, s pomagačem, htio u trafostanici kod ciglane na Črnomercu otuđiti bakar. Rodom je iz Krapinsko-zagorske županije i otprije poznat po krađama

Kradljivca bakra B.I. (50) spržila je struja dok je pokušavao opustošiti HEP-ovu trafostanicu u Ciglani Zagreb na Črnomercu.

U trenutku krađe navodno je imao još jednog pomagača koji je pobjegao prije nego je došla policija. Lopov iz Krapinsko-zagorske županije već je otprije poznat policiji zbog krađa, a trenutačno se nalazi u klinici za traumatologiju, te njegove opekline nisu opasne po život.

>>Ukrali dijelove s trafostanice, akumulatore i gorivo

Komentara 4

Avatar ČEPlN
ČEPlN
15:56 18.04.2014.

Iz trafostanice krasti bakar ,,,,, stvarno svašta možeš saznati. Kao da dobermanu ideš iz usta ukrasti zub.

ME
merdevina
15:54 18.04.2014.

Mislim da je struja dobro napravila!

SO
Sos
16:31 16.07.2014.

Kakvo je to zdravstveno osiguranje ako pokrije troskove ovog lopova bas me interesira dali ce oni odbit kostovnik lijecenja!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije