Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubičasti dan

Povorka biciklista za oboljele od epilepsije

24.05.2014., Zagreb - Start biciklijade Prepustovec na okretistu Borongaj.  Photo: Nina Djurdjevic/PIXSELL
Nina Djurdjevic/PIXSELL
28.03.2015.
u 09:15

Kako bi pružili podršku oboljelima od epilepsije, u povodu međunarodnog dana te bolesti, tzv. Ljubičastog dana, Hrvatska udruga za epilepsiju, Referentni centar za epilepsiju Ministarstva zdravlja te Sindikat biciklista pod pokroviteljstvom Zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" organiziraju povorku biciklista u centru Zagreba.

Okupljanje je na Rooseveltovu trgu danas u podne, gdje će se dijeliti ukrasi, majice, značke i narukvice ljubičaste boje, a cilj je na Zrinjevcu. Pridružiti se mogu svi građani, a svi koju dođu na okupljanje te sudionici povorke pozivaju se da obuku nešto ljubičaste boje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije