Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sigurniju vožnju

Policija će dijeliti žetone za provjeru dubine utora autoguma

Karlovac: Probušio gume na tridesetak automobila
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
18.04.2016.
u 16:22

Žetoni će se dijeliti sutra od 8 do 13 sati na raskrižju Avenije Gojka Šuška i Svetošimunske ulice u Dubravi te na Domovinskom mostu – nasuprot ulaza u mjesto Velika Kosnica

Tvrtka Delticom, koja se bravi prodajom autoguma, sutra će u suradnji s prometnom policijom vozačima podijeliti 1500 žetona za provjeru ispravnosti guma, odnosno, pomoću kojih će oni potom u svakom trenutku moći izmjeriti dubinu utora. Vozači će žetone moći preuzeti sutra od 9 do 13 sati na dvije lokacije: raskrižju Avenije Gojka Šuška i Svetošimunske ulice u Dubravi u blizini Policijske akademije te na Domovinskom mostu – nasuprot ulaza u mjesto Velika Kosnica.

Na obje lokacije će hostese, u suradnji s djelatnicima Prometne policije, podijeliti vozačima 1500 letaka s besplatnim žetonom za mjerenje dubine utora pneumatika te će demonstrirati pravilno mjerenje i savjetovati o pravilnoj brizi za pneumatike.

– Cilj ove akcije je osigurati smanjenje broja nesreća na našim prometnicama te potaknuti vozače da se redovito brinu o svom vozilu brinući tako o sebi, ali i o drugim sudionicima prometa. Osim što su ga koristili za mjerenje, svi koji su preuzeli besplatan žeton, otkrili su još jednu namjenu – žeton savršeno odgovara utoru za kolica u supermarketima pa je to još jedan razlog da ga imate uvijek uz sebe – kazali su iz tvrtke Delticom koja djeluje kroz online shop gume.com.hr.

Ključne riječi

Komentara 7

PA
Pape5
01:14 19.04.2016.

Lako je do žetona, teško je do standarda novih guma.

DH
dhalos
11:25 19.04.2016.

Da, da... Sigurno su zbog loših guma izletila ona dvojica sa audijima i ugrozila tuđe živote...

Avatar listac
listac
09:52 19.04.2016.

Trgovci neka smanje marže , država neka smanji davanja pa će se prodat viša guma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije