Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jankomir

Parking za kamione, tuševi i restoran za vozače

Parking za kamione Jankomir
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
22.09.2014.
u 18:00

Gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će se slično parkiralište otvoriti i u sklopu Robnih terminala na Žitnjaku

Vozači kamiona koji voze na dalekim relacijama od ovog tjedna mogu kamione parkirati na čuvanom parkiralištu na Jankomiru, u sklopu tvrtke Robni terminali i bezbrižni za svoj teret otići na ručak, spavanje u hotel ili pak u razgledavanje grada.

Cijena parkiranja za kamione bez obzira na kategoriju je 3 kune po satu preko tjedna (dnevna karta 60 kuna) ili 2 kune po satu preko vikenda (40 kuna dnevno). Osim čuvanog parkinga, novost je i uređenje objekta za vozače u kojem se mogu otuširati, ručati i popiti kavu ili se pak spojiti na internet i javiti svojim šefovima i obitelji.

Podsjetimo da je na problem da vozači nemaju osiguran parking, tuševe i mjesto za odmor upozoravao Miljenko Gočin, čelnik Sindikata vozača Hrvatske. Gočin je tada kazao da u Zagreb dolaze brojni vozači iz svih krajeva Europe koji nemaju adekvatan parking za kamione, a koji bi rado zbog dosta slobodnog vremena grad obišli kao turisti. Sada je ispravljen i taj propust pa je soba za vozače prepuna turističkih karti Zagreba i drugih atraktivnosti koje će moći razgledati.

Gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će se slično parkiralište otvoriti i u sklopu Robnih terminala na Žitnjaku, a da je ovo još jedan korak prema ostvarivanju cilja iz gradske prometne studije koja nalaže da se sav tranzitni promet, uključujući i kamione odvija čim dalje od centra grada.

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:43 22.09.2014.

Novinaru, nešto ste pobrkali. Pa valjda je 3 kune 1sat preko tjedna ako je dnevna karta 60 kuna ;(

Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:44 22.09.2014.

u clanku fale mjerne jedinice, kn/h, isto tako hrvatski telekom reklamira da na njihovoj struji gradjani mogu ustediti 580kuna...kojih ?!? mjesecno, godisnje, u desetljecu...?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije