Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Otežano nadvožnjakom iznad Slavonske zbog asfaltiranja

Slavonska radovi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
02.08.2014.
u 07:30

Obilazni pravac za vrijeme radova iz smjera istok je Slavonska avenija – Bratske zajednice – Vukovarska - Bratske zajednice te ponovno SLavonska prema zapadu, a iz smjera zapad prema sjeveru se može preko Ulice Kruge

Tijekom vikenda zbog zamjene asfalta na nadvožnjaku iznad Slavonske avenije neće se moći voziti gornjom razinom raskrižja (smjer istok-zapad i obratno) dok će se promet sjever- jug odvijati normalno.

Obilazni pravac za vrijeme radova iz smjera istok je Slavonska avenija – Bratske zajednice – Vukovarska - Bratske zajednice te ponovno SLavonska prema zapadu, a iz smjera zapad prema sjeveru se može preko Ulice Kruge.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Grad prepun radova, najteže kroz Slavonsku, Ilicu i Savsku

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
09:32 02.08.2014.

Da mi je znati gdje nađete novinare Vi u VL?! Pa zar neznate da je ulica Hrvatske bratske zajednice ili ti skraćeno HBZ a ne Bratske zajednice!!! Pa dajte mislim ono malo upoznajte Grad u kojem radite

ST
Stjef
09:54 02.08.2014.

Osim kaj ne znaju kako se zovu ulice, iz teksta je nejasno kaj je zapravo zatvoreno. Jel zatvorena Slavonska ili nadvožnjak iznad Slavonske kojim se sa Slavonske iz smjera istoka skreće prema jugu?

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:46 03.08.2014.

Halo novinaru naslovnica ti je u koliziji s tekstom...A da se malkice bolje upoznaš s stanjem na terenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije