Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:

'Ne vidim nikakav problem u tome što ćemo na Sveticama graditi kamp'

Milan Bandić u Krapini
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/4
05.01.2014.
u 15:27

Upitan zašto je posao dodijeljen bez prethodnog javnog natječaja te jesu li nogomet i atletika javni interes ispred tenisa i košarke, gradonačelnik je odgovorio kako će se na Sveticama graditi sportski centar izvrsnosti u koji će se uložiti više od 20 milijuna eura.

- Ne vidim nikakav problem u tome što ćemo na Sveticama graditi kamp Hrvatskog nogometnog saveza - rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je danas bio u Krapini na obilježavanju 10. godišnjice županijske udruge uzgajivača konja Krapina.

Upitan zašto je posao dodijeljen bez prethodnog javnog natječaja te jesu li nogomet i atletika javni interes ispred tenisa i košarke, gradonačelnik je odgovorio kako će se na Sveticama graditi sportski centar izvrsnosti u koji će se uložiti više od 20 milijuna eura.

Uz nogometni kamp tu će biti i atletski centar te bazeni.

- Tenis i košarka mogu se igrati i u ostalim dijelovima Zagreba, a centar u Sveticama sada je 'poluprivatiziralo' nekoliko osoba, zaključio je Bandić. Obećao i skoro uređenje nogometnog stadiona u Maksimiru.

>>Peticija protiv gradnje kampa nogometašima

Komentara 21

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:29 06.01.2014.

Pa taj radi kaj hoce...nema za njega zakon i interese gradjana...Zagrepcani, dobili ste kaj ste htjeli...

KR
krokor
07:20 06.01.2014.

Nije problem sto ne mozemo nahraniti HR. sirotinju, puno je veci problem nahraniti HR. tajkune,, netko rece i osta ziv.

Avatar Django
Django
19:34 05.01.2014.

Riječ, dvije o "rekreativcima" koji su se našli pogođeni eventualnom izgradnjom kampa, jer su mi takvi dobro poznati. To je nekoliko tipova koji se "tam nađu baciti partijicu tenisa, a posle ideju na belu i pivo". Tereni su im rezervirani godinama unaprijed, tako reći sa koljena na koljeno, a pravi rekreativci mogu doći na red od 6.00 do 8.00 ujutro, i od 13.00 do 14.30 popodne - ako je ljetno godišnje doba. Normalno da im smeta, i meni bi. To još uvijek ne znači da zastupaju javni interes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije