Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADIT ĆE KAMP

Rekreativci prosvjedovali ispred Šukera: Tko vam daje pravo da tjerate našu djecu?

Šuker
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
02.01.2014.
u 14:09

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić danas su na zagrebačkim Sveticama označili početak izgradnje kampa HNS-a. No, tamo su ih dočekali sportski rekreativci nezadovoljni što ih se tjera.

- Tko vam daje pravo da odavde tjerate našu djecu? Ovaj sportsko-radnički centar nama je sve, a sad će ovdje dolaziti ljudi s ferrarijima - upadali su prosvjednici Šukeru u riječ.

Predsjednik HNS-a pozvao je nezadovoljnike na razgovor u njegov ured što su oni odbili. Također, Šuker je dao naslutiti da se na Sveticama više neće moći igrati tenis.

- Atletsku stazu ćemo sačuvati, a teniskih terena ima dovoljno u Zagrebu. To će biti kamp na ponos svih nas, nećemo ga ograditi bodljikavom žicom - pokušao je objasniti Šuker i dodao da očekuje pomoć Uefe.

Prosvjednici su Šukeru tijekom njegovog izlaganja upadali u riječ pa je na kraju prekinuo konferenciju za medije.

>> Šuker: Želimo biti iznenađenje SP-a u Brazilu

Ključne riječi

Komentara 23

GL
GLADIATOR
15:21 02.01.2014.

Jadna smo mi država, bolesna i pogotovo ljubomorna..., nitko nikad nije ništo gradio, sad kad je netko došao, ajmo biti protiv.. Mi smo zemlja osuđena da propadne!

Avatar Atom6369
Atom6369
15:17 02.01.2014.

Ma tko pita "obične"ljude koji plačaju poreze i prireze u Zagrebu? Zato imamo debelokožce koji gledaju vlastite interese pa neka oni odlučuju. Sve je isto i ništa se ne mjenja..

ĆA
ćaćaća
15:33 02.01.2014.

šuker je legenda svugdje osim u hrvatskoj..koja sramota..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije