Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred kule Lotrščak

Mjesto za ljubljenje na Gornjem gradu

10.08.2014., Zagreb - Na zagrebackom Gornjem gradu koji pruza mir, intimu i romanticni pogled zaljubljenim parovima, na ogradi preko koje se pruza pogled na katedralu, zakljucano je na stotine razliitih lokota s ispisanim imenima, datumima i porukama. Sva
04.07.2015.
u 10:00

Na "Mjestu za poljubac" svakodnevno će nastajati i fotografije koje će se, zajedno s prizorima Zagreba, širiti svijetom i putem društvenih mreža

Zagreb će u ponedjeljak, uz brojne svjetske metropole, proslaviti Međunarodni dan ljubljenja otvaranjem "Mjesta za poljubac" na vidikovcu ispred kule Lotrščak na Gornjem gradu.

Riječ je o mjestu koje će dodatno obogatiti turistički sadržaj Zagreba, a osmislila ga je Coca-Cola u sklopu svojeg projekta "Poljubi za radost" kojim slave 100 godina svoje bočice te dijeljenje poljubaca.

– Budući da se "Mjesto za poljubac" nalazi na atraktivnoj lokaciji za fotografiranje, na njemu će svakodnevno nastajati i fotografije koje će se, zajedno s prizorima Zagreba, širiti svijetom i putem društvenih mreža s hashtagom #poljubizaradost – kažu iz organizacije.

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
13:56 04.07.2015.

Suuupeer ;)

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:14 05.07.2015.

...i ja bi se tam ljubila....decki stanite u red....

Avatar lola lola
lola lola
07:27 06.07.2015.

Ma cim je Cola Cola onda mora ici....Ionako si samo rade reklamu fuj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije