Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestalo u požaru

Izgorjela trafostanica u Gradićima, uskoro je trebala postati HEP-ova

Trafostanica požar
ilustracija
13.02.2014.
u 15:05

Požar zbog preopterećenja strujnih krugova buknuo je još u utorak oko 13 sati, a zbog njega nije bilo ni struje, šteta je oko 20 tisuća kuna. Objekt je trebao biti predan u vlasništvo HEP-u, a postavljen je radi izgradnje autoceste Zagreb-Sisak

Uslijed preopterećenja strujnih krugova, došlo je do požara na trafostanici u Gradićima u Ulici Kralja Tomislava, pišu Kronike Velike Gorice.

Požar koji je prouzročio nestanak struje u okolnim kućanstvima, dogodio se u utorak, 11.veljače, oko 13 sati, a ugasili su ga djelatnici Hrvatskih autocesta koje su trenutačni vlasnici trafostanice.

Kako doznajemo, trafostanica u Gradićima uskoro je trebala biti predana u vlasništvo HEP-a s čijim je instalacijama ona i izgrađena u Gradićima, dok su Hrvatske autoceste bile investitor. Naime, trafostanica je bila potrebna zbog izgradnje autoceste Zagreb-Sisak kada je s tog koridora premještena postojeća. Šteta nakon požara procijenjena je na 20 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije