Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preokret

HDZ prvi put uzeo vlast u četvrti Donji grad

29.10.2012., Zagreb - Gradska cetvrt Donji grad ima puno dvorista unutar stambenih blokova od kojih su neka uredjena u parkove, a neka su zapustena. Dvoriste u Dalmatinskoj 12 u kojoj je park za djecu radnici Zrinjevca svakodnevno ciste.  Photo: Goran Sta
01.10.2014.
u 15:23

Kako su poručili iz HDZ-a, novoizabrani predsjednik Vijeća gradske četvrti borit će se za uređenje dječjih igrališta i fasada

Vlast i utjecaj u vijećima gradskih četvrti naočigled gube SDP-ovci. Potvrđuje to i jučerašnja smjena sada već bivšeg predsjednika Vijeća gradske četvrti Donji grad Srđana Subotića.

Njegovu funkciju prvi put u toj gradskoj četvrti preuzeo je dugogodišnji član Hrvatske demokratske zajednice Nedjeljko Gojo koji se tako u povijesti spomenute gradske četvrti upisuje kao prvi HDZ-ov predsjednik Vijeća. Naklonost i novu funkciju preuzeo je s osam od ukupno 15 glasova, a samu Subotićevu smjenu, podsjetimo, pokrenula su tri vijećnika HDZ-a i dva s nezavisne liste Milana Bandića koji su izglasavanje nepovjerenja Subotiću zatražili zbog, kako su naveli, "nezakonitih radnji".

Naime, Nedjeljko Gojo, inače liječnik koji je svoj radni vijek proveo radeći u Vinogradskoj bolnici, u Vijeću gradske četvrti Donji grad broji tek prvi mandat, a već se domogao glavne pozicije Vijeća četvrti Donji grad. Ima i podršku Margarete Mađerić, HDZ-ove zastupnice u Gradskoj skupštini.

– HDZ je prvi put preuzeo vlast u Donjem gradu. To je veliki uspjeh koji, među ostalim, pokazuje da naša stranka radi na konkretnim potezima. Zalagat ćemo se da novac ove četvrti ide na uređenje dječjih parkova, fasada – poručila je Mađerić.

Komentara 7

JM
jezero-matica
21:28 01.10.2014.

"Strukture"se Rotiraju na vlasti.Narod kopa po kontenjerima!Jesmo li bolje zasluzili!

Avatar Nexus
Nexus
15:28 02.10.2014.

Primitivizam ante Portas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ST
strsljen2013
17:25 01.10.2014.

Da se malo borite za one koji kopaju po kontejnerima i ne rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije