Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje Adventa

Danas počinje glasovanje za najbolje osmišljen advent u Europi

djed mraz
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
02.12.2016.
u 09:00

Zagreb će svoju prošlogodišnju titulu braniti uz Djeda Mraza iz Finske, koji će u Zagrebu boraviti 6. i 7. prosinca

Danas počinje glasovanje za titulu najbolje europske adventske destinacije godine na portalu European Best Destinations.

A Zagreb će svoju prošlogodišnju titulu braniti još jednim adutom povrh manifestacije - u glavni grad dovode originalnog Djeda Mraza. Joulupukki dolazi iz Laponije, grada Rovaniemija smještenog na najsjevernijem dijelu Finske, a TZ Zagreba Joulupukkija dovodi u suradnji s Veleposlanstvom Republike Finske. U Zagrebu će Djed Mraz boraviti 6. i 7. prosinca. Prvi dan obići adventske lokacije Ledeni park, Kod Rudolfa i Advent na Zrinjevcu, dok će se drugi dan, u poslijepodnevnim satima, družiti sa svim posjetiteljima na Adventu na Vranicanijevoj livadi, zatim na Adventu u Klovićevim dvorima, a obići će i Adventsko dvorište Staroslavenskog instituta.

Prigodni program namijenjen najmlađima počet će u utorak 6. prosinca u 18 sati na Ledenom parku te će završiti oko 20.30 na Zrinjevcu, a u srijedu se Djedica očekuje u 15.45 na Adventu na Vranicanijevoj livadi.

Detaljan program dostupan je na: www.adventzagreb.hr/advent-u-zagrebu/DJEDMRAZ, a oni koji smatraju da Zagreb ima najbolji advent mogu glasati na http://www.christmas.ebdest.in/.

Komentara 1

ME
melinda
18:05 02.12.2016.

Ivanic grad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije