Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dežurni telefon

Danas od 11 do 12 sati pozivi za Šteficu Mihalic, direktoricu Vodoopskrbe i odvodnje

22.03.2014., Sesvetski Kraljevac - Povodom Svjetskog dana voda gradonacelnik Milan Bandic otvorio je vodospremu Cerje. Direktorica vodoopskrbe  i odvodnje Stefica Mihalic.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
18.09.2014.
u 07:00

Direktorica Vodovoda i odvodnje odgovarat će na sva pitanja građana izravno na broju telefona 01 6300 455 punih sat vremena

Danas od 11 do 12 sati na Večernjakovu Dežurnom telefonu, na broju 01 6300 455, direktno možete razgovarati sa Šteficom Mihalic, direktoricom Vodoopskrbe i odvodnje.

Možete joj postaviti sva pitanja koja vas tište u vezi ovih područja, od planova izgradnje do u posljednje vrijeme sve češćih problema sa začepljenom odvodnjom. Aktualna tema uz poplave zbog loše odvodnje je i ugradnja zasebnih vodomjera u starim zgradama oko čega se upravo donosi novi pravilnik.

Do sada je već pristiglo dosta pitanja, a dio njih odnosi se i na problematiku fiksnog dijela cijene vode od 18 kuna koji se obračunava po priključku pa se građani žale zašto to mora platiti svaki stanar u zgradi od 18 katova, kada imaju svi jedan zajednički priključak.

Odgovore na sva pitanja čitajte od petka u Večernjem listu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije