Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči skupštine

Bandić: Veselim se sutrašnjoj sjednici i svojim dojučerašnjim drugovima

bandic kajzerica
Foto: Robert Anic/PIXSELL
23.07.2014.
u 17:05

Bandić je poručio da se od fontana nije odustala i kako taj projekt ide dalje

- Moji dojučerašnji drugovi, nestašna djeca, veselim se da ću s njima sutra provesti vremena. Žao mi je što nisam bio prisutan na prošloj sjednici Skupštine, ali ću sada s njima provesti vremena - poručio je tako oporbenim zastupnicima gradonačelnik Milan Bandić prije održavanja sutrašenje sjednice Gradske skupštine. Kako je naglasio Bandić, zbog činjenice da su oporbenjaci rebalans proračuna koji ide na dnevni red, prozvali kozmetičkim, pretpostavlja kako će sutrašnja rasprava biti i više nego zanimljiva.

- Bez obzira na krizu i recesiju Grad Zagreb ne može biti u potpunosti zadovoljan, ali u odnosu na drugi dio Hrvatske, Grad Zagreb je pozitivan primjer- komentirao je Bandić rebalans proračuna. Kako je pak poručio pročelnik Slavko Kojić novac dobiven u sporu omogućio je Gradu sanaciju deficita iz prethodnih godina.

- Što prije moramo u plan prihoda uvrsiti 109 milijuna kuna za zdravstvo kako bi sanirali dugove i kamate koje su se nagomilale upravo zbog onih koji danas upiru prstom u rebalans, a do jučer su govorili da u sporu u koji smo ušli i na kraju ga dobili ćemo izgubiti - rekao je Kojić. Bandić je također poručio kako od fontana nije odustao.

- To je na sreću svih onih 79 posto građana koji podržavaju fontane. Fontane idu dalje. Zašto ih nisam riješio lani? Zato da ih možemo prezentirati i ove godine- odgovorio je Bandić.

>> Bandić zasad odustao od još 3 fontane, 22 milijuna kuna ide za druge projekte

Komentara 1

DU
Deleted user
14:52 24.07.2014.

živila cibona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije