Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik odgovorio kritičarima

Bandić otkrio koliko je Zagreb potrošio za Snježnu kraljicu: 'Vrati nam se 50 milijuna kn'

Milan Bandić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/10
06.01.2017.
u 20:32

- 90 posto Zagrepčana ovo podupire i to je meni najbitnije - kazao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otkrio je u RTL-u Danas da je organizacija Snježne kraljice stajala 23 milijuna kuna, a grad Zagreb je sudjelovao sa 7,5 milijuna kuna.

- Organizacija Snježne kraljice je 23 milijuna kuna, a od toga 7,5 milijuna kuna financira grad Zagreb. Indirektno mu se vrati 50 milijuna kuna - rekao je Bandić te objasnio da je Zagreb imao u mjeseci pol dana, koliko traje advent, 43 posto više dolazaka i 52 posto više noćenja. 

- 90 posto Zagrepčana ovo podupire i to je meni najbitnije - kazao je Bandić na pitanje da ga mnogi kritiziraju zbog rasipništva kada je u pitanju organizacija Snježne kraljice, a posebno je za oko ove godine zapela skijaška staza izgrađena u Bakačevoj ulici na kojoj se vozila utrka legendi.

- Hotelijeri i ugostitelji mi govore ovih dana da je ova 'berba' bolje za 40 posto nego prošle godine. Mjesec i pol dana nije bilo slobodne sobe u Zagrebu - rekao je zagrebački gradonačelnik.

>>Renate Götschl pobijedila u Zagrebu, Ivica drugi, a Janica je pozdravljala publiku!

>>Pogledajte fantastične fotografije skijaškog spektakla u centru Zagreba!

Komentara 50

RA
ravdro
21:36 06.01.2017.

Zagreb je u studenom imao 156 tisuća turističkih noćenja, u prosincu 167 tisuća noćenja, od siječnja do listopada 1,700,000 turističkih noćenja, sve skupa u 2016. rekordnih 2 milijuna turističkih noćenja, prihodi od turizma za Zagreb dvije milijarde kuna. Zagreb je po turističkim noćenjima uvjerljivo ispred razvikanog Beograda, odnosno broj jedan turistčki glavi grad u regiji i četvrti turistički grad u Hrvatskoj, ispred su samo jadranski gradovi Dubrovnik, Rovinj i Poreč. Pojedincima zbog tih brojki nije lako jer znaju da iza tog uspjeha stoji Bandić i turistička zajednica grada Zagreba. Možete hejteri pljuvati i ismijavati, ali građani Zagreba dobro vide i procjenjuju

BE
beitsche
21:15 06.01.2017.

Cijela europa prenosila je zagrebacki spektakl.Svi su pratili sportski dogadaj hoteli u Zg su puni. I tesko da bi Svi ti ljudi mogli vjerovat da postoje primitivci koji bi to zabranili

DU
Deleted user
20:46 06.01.2017.

Pogledajte malo arhive "ljvičarskih" mediija o snježnoj kraljici od 2005 do 2009 (2009 je bandić izašao iz SDP-a). Do tada su ga slavili kako je napredan, pametan,lijep, pošten, šparan i radi sve za narod. kada je izašao iz SDP-a postao je glavni lopov i kriminalac... i od 2009 snježna kraljica je seljački dernek.. do tada je bio promocija hrvatske... Sve jasno ko dan!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije