Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rebalans

Bandić odustaje od daljnje gradnje fontana?

21.05.2013., Zagreb - Nakon rezultata na lokalnim izborima gradonacelnik Milan Bandic vratio se svakodnenim aktivnostima i obisao radnike koji uredjuju prostor oko fontana u ulici Hrvatske Bratske Zajednice. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
14.10.2015.
u 11:51

Prije dva mjeseca želio je rebalansom povećati, a sada gradonačelnik na isti način želi smanjiti proračun za 118 milijuna kuna

Nakon što su se gradonačelniku Milanu Bandiću još prije dva mjeseca rasplinuli planovi da rebalansom poveća proračun Grada Zagreba za 250 milijuna kuna, na nadolazeću sjednicu Skupštine zakazanu za četvrtak 22. listopada ide s novim prijedlogom – sada proračun želi umanjiti za 118 milijuna kuna.

Predloženim rebalansom tako će se najviše oduzeti Gradskom uredu za izgradnju grada, i to 163,5 milijuna kuna pa tako na red neće doći obećani Bandićev nastavak radova na fontani. U ovoj godini, barem prema predloženom rebalansu, odustalo se i od najavljene garaže ispod srednjoškolskog igrališta Savska – Klaićeva – Kršnjavoga.

Ipak, Bandić je rebalansom povećao iznose za prijevoz umirovljenika, za isplatu dodatka uz mirovinu te za novčanu pomoć za novorođenčad. 

Komentara 15

QQ
qqq
13:11 14.10.2015.

Bačena lova, fontane većinom služe za cucke da se operu od nužde na livadi. Još jedan milijunski WC. Puno bolje bi bilo da su napravili park s igralištima.

AM
ameris
12:30 14.10.2015.

Koja mižerija da ovaj lik može od bilo čega odustati,o bilo čemu odlučivati,bilo što darovati,o bilo čemu davati svoj sud ...on jednostavno nema intelektualne ni emotivne supstane da nešto vrijedno stvori.

NK
notorna_komunjara
12:36 14.10.2015.

bandić je iskomplexirani čoban.opterećen podrijetlom pa liječi komplekse megalomanskim projektima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije