Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propust

Bandić: "Moja zamjenica PBZ INDOORS nije uvrstila u proračun"

pbz indoors
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.10.2015.
u 18:40

Gradonačelnik komentirao gubitak domaćinstva manifestacije

Selidbu teniskog turnira PBZ ZAGREB INDOORS, u glavni grad Bugarske – Sofiju i gubitak domaćinstva komentirao je danas i gradonačelnik Milan Bandić, koji je rekao da mu je žao što novac koji je bio namijenjen tom događaju nije uvršten u proračun za 2016. godinu.

– Moja zamjenica (op. a. Sandra Švaljek), koju sam ovlastio da me mijenja šest mjeseci dok sam bio odsutan, nije ga uvrstila u proračun. On se ne može donositi retrogradno, kamo sreće da se samo to izostavilo. Drugo sam "popeglao", ali ovo ne mogu. Nikog ne krivim osim sebe – rekao je te dodao da će se ponovno prijaviti u konkurenciju kao grad domaćin. Grad Zagreb u organizaciji je trebao sudjelovati sa 35 postotnim iznosom. Turnir su pratile velike medijske kuće kao što je CNN, bio je gledan na pet kontinenta u više od 160 zemalja svijeta, a slika Zagreba i televizijski prijenosi obišli su svijet.

Komentara 11

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:28 07.10.2015.

Prošle godie na prijenosu finala se govorilo kako niska posječenost i prodaja karata ne pokrivaju niti 25% turnira i da je upitno daljnje održavanje turnira...Kakva Švaljek, proračun..LOL

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:42 07.10.2015.

Bravo Sandra!!!

TR
Trnjanec
19:29 07.10.2015.

Pa da, grad novcem svojih građana treba plaćati nešto što se zove "PBZ" i što ne može napuniti ni pola dvorane zbog osrednjih tenisača. Stvarno odličan način za potrošiti novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije