Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervenirala policija

Vozač BMW-om skoro pregazio prosvjednike na Britancu

Britanac
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
03.07.2016.
u 18:14

Nakon što je skoro pregazio jednog od sudionika prosvjeda, prosvjednici su ga prisilili da zaustavi automobil, a ubrzo je intervenirala i policija

Obrtnici s Britanskog trga danas su održali prosvjed pod nazivom 'No Brexit' zbog odluke o ne produživanju ugovora o zakupu pojedinim zakupcima na kultnoj zagrebačkoj tržnici. 

Stotinjak prosvjednika blokiralo je promet neprestano prelazeći preko pješačkog prijelaza, što je uzrujalo neke vozače, javlja RTL

Jedan od vozača izazvao je incident nakon što je BMW-om prešao preko prijelaza koji su prelazili pješaci. Nakon što je skoro pregazio jednog od sudionika prosvjeda, prosvjednici su ga prisilili da zaustavi automobil, a ubrzo je intervenirala i policija. 

Incident na zagrebačkom Britanskom trgu zabilježila je kamera RTL-a, a kako je to izgledalo možete pogledati ovdje

>>Kako je Mali plac brzo “mobilizirao” Zagrepčane

Ključne riječi

Komentara 16

AD
adrian1
18:57 03.07.2016.

čovjek izgubio živce, tko ne bi

RI
rijecanin84
18:31 03.07.2016.

Čekaj malo, vozač je bahat, a prosvjednici (koji usput rečeno prodaju fuš iliti bofl robu na štandovima, bez da plaćaju kune poreza) koji blokiraju promet i normalne građane NISU bahati? alo večernji...???

SA
samoborka
20:34 03.07.2016.

Prodavaci zadnjerazrednog toksicnog smeca koji ne placaju ni lipe poreza drzavi su se nasli prosvjedovati..Podrska vozacu BMWa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije