Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA FACEBOOKU

Žena na ulicama Zagreba predstavila novi 'modni detalj'

Zakaj volim Zagreb
Foto: Facebook
02.12.2016.
u 14:16

Žena žureći na posao nije primijetila kako joj je sa zadnje strane kaputa ostala prikačena vješalica. Na ulicama Zagreba snimio ju je Ante Živković, koji je fotografiju postavio na Facebook stranicu "Zakaj volim Zagreb" i sve oduševio.

Nepoznata gospođa jutros je u Zagrebu predstavila novi "modni detalj" koji se vrlo brzo proširio društvenim mrežama. Žena, žureći na posao, nije primijetila kako joj je sa zadnje strane kaputa ostala prikačena vješalica. Na ulicama Zagreba snimio ju je Ante Živković, koji je fotografiju uz pripadajuću oznaku #casualfriday (opušteni petak) postavio na Facebook stranicu "Zakaj volim Zagreb" i sve oduševio.

– Snalažljiva žena. Takve treba ženiti – bio je jedan od duhovitih komentara.

 

>>Objavila je ovu fotografiju sat vremena nakon poroda i postala je hit! Evo zbog čega...

Ključne riječi

Komentara 15

MA
malena1983
14:42 02.12.2016.

Ovo je neprihvatljivo nekulturno i neodgojeno, umjesto da se djevojci skrene paznja na vjesalicu, netko je slika i stavi sliku na internet..Pa kud svijet ide??

ST
Stormbringer
14:57 02.12.2016.

Ismijavanje drugih spada u balkanizam. "Ostavština" s istoka. U uljuđenoj zemlji netko bi pristojno upozorio gospođu i idemo dalje. Nažalost kod nas je poslije raspada Austrougarske došlo s istoka do naplavina psovki, vrijeđanja, ismijavanja..

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
16:08 02.12.2016.

ovo je ismijavanje zene i jos se sa tim fotograf sali i javno objavljuje sliku ako se zena prepozna a hoce lijepo tuzit one koji su javno objavili fotografiju pa se nek onda smiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije