Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila

5 zdravih navika Bojane Gregorić Vejzović: ‘Kada ne stignem u teretanu, vježbam kod kuće’

Bojana Gregorić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
02.01.2017.
u 10:25

Popularna glumica pametno brine i o svome zdravlju, a privatno je najradije u jednostavnoj obući ili tenisicama. Vježbanje joj daje samopouzdanje, a redovito odlazi i na preglede grudi.

Televizijska, filmska i kazališna glumica Bojana Gregorić Vejzović oduvijek je bila sinonim ljepote i ženstvenosti koja ne prolazi i ne izlazi iz mode. Popularna glumica pametno brine i o svom zdravlju, a privatno je najradije u jednostavnoj obući ili tenisicama. Vježbanje joj daje samopouzdanje, a redovito odlazi i na preglede grudi.

1. Prehrana

Brzi ritam života nameće brza rješenja i u vezi s prehranom, ali zbog svojih klinaca ne pristajem na takvo što. Koliko god mogu, inzistiram na povrću, juhama i voću. Smatram kako blitva koja se skuha u 5 minuta ili povrće kuhano na pari s malo maslinova ulja i komadom mesa na naglo pokriva i brzi ritam današnjice, a opet predstavlja kvalitetan obrok.

2. Koža

Koža zauzima najveću površinu tijela i ujedno je najizloženija pa joj posvećujem pozornost svakodnevno. Hidratacija kroz hranu i piće nije dostatna pa su dobre kreme, pogotovo zbog mog posla, izuzetno važne.

3. Pregledi grudi i ginekološki pregledi

Nakon 40. potrebno je voditi računa o hormonalnim promjenama zbog kojih su redoviti pregledi ovoga tipa nužni za očuvanje zdravlja, ali i dobroga raspoloženja koje uvelike ovisi o ''plesu'' hormonalne slike.

4. Tjelovježba

Ona mi donosi veću sigurnost, pogotovo ljeti kada su odjevni predmeti otvoreniji, a osjećam i da sam bolje raspoložena nakon treninga. Kada ne stignem u teretanu, kod kuće odradim neke jednostavne vježbe od trbušnjaka, iskoraka, vježbi za leđa te tako ne dopuštam da iziđem iz forme.

5. Dobra obuća

U mome poslu visoke potpetice vrlo su česta pojava, no privatno obožavam balerinke i jednostavne čizme ili tenisice. Dobar uložak izrađen po mjeri stopala prava je rehabilitacija, kako za stopala tako i za kralježnicu. Nevjerojatno je koliko pravilna obuća može utjecati na način hoda pa i razvoj stopala i nogu kod djece.

>>Bodybuilder potajno snimao ženu dok je vježbala i osramotio ju: 'Ovo je degutantno!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije