Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacili prvi razred

Zavirite u najveći putnički zrakoplov koji može prevoziti čak 615 putnika

emirates, zrakoplov, airbus A380
Foto: Emirates/Facebook
1/8
12.11.2015.
u 18:17

U Airbus A380 s tri razreda dosad je stalo 517 putnika, dok u novom zrakoplovu s dva razreda može letjeti čak 615 osoba

Čak 615 sjedala ima novi putnički zrakoplov Emiratesa, u kojem su zbog većeg broja sjedala izbacili prvu klasu. Airbus A380 putnički je zrakoplov s dva razreda, ekonomskom i poslovnom klasom, a zbog izbacivanja prvog razreda dobili su čak 98 mjesta više.

Naime, u Airbus A380 s tri razreda dosad je stalo 517 putnika, dok u novom zrakoplovu s dva razreda može letjeti čak 615 osoba.

Što je najvažnije, naglašavaju u kompaniji, putnicima nije smanjen prostor za noge već će imati jednaku udobnost kao i do sada. Neće im nedostajati ni zabave tijekom dugih putovanja jer će moći gledati televiziju ili filmove na ekranima koji su postavljeni na svakom sjedištu.

Kako izgleda unutrašnjost zrakoplova koji će moći prevoziti najviše putnika, pogledajte u galeriji fotografija.

>> Emiraćani kupuju još 50 komada A-380, najvećih putničkih aviona

Komentara 21

OD
odisej22
07:21 13.11.2015.

E,moj Pavo,budaletino stara. Ti,kao i ostale Arvatine i hrvatski jezik kao i identitet odredjuješ po srpskom. Po tebi ništa hrvatsko i ne postoji ako nema pendent u srpskom. Po tebi i takvima ni hrvatski jezik ni hrvatski identitet u stvari ne postoji. Čini mi se da klasa nije ni srpaka ni hrvatska riječ. Ti bi sakatio hrvatski jezik,napravio neki esperanto. Dobro,razredi su u avionu,pvo klasa je iz prijevoda. Nemoj to tako sa srpskim kompleksima odmah izbacivatil

MM
miroslav.mandic2
21:51 12.11.2015.

Isuse, pa ovaj avion postoji vec godinama, a vi se sad sjetili napisat da je najveci haha...

MA
majmun1231
20:58 12.11.2015.

biz i avion jabse vozio u avionu da imam padobran na ledjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije