Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna mutacija

Vlasnici u šoku: Ovca okotila janje s 'ljudskim licem'

Ovca s ljudskim licem
Foto: Youtube
1/3
13.05.2014.
u 12:33

– Kad sam ovo vidio, nisam mogao vjerovati svojim očima – rekao je veterinar

Turski veterinar Erhan Elibol ostao je u šoku kada je nakon carskog reza na ovci ugledao janje s licem koje nalikuje na ljudsko.

– Vidio sam već mutacije na kravama i ovcama, s jednim okom, dvije glave, pet nogu... Ali kada sam ovo vidio, nisam mogao vjerovati svojim očima. Ovca ga nije mogla okotiti pa sam morao pomoći životinji – rekao je 29-godišnji veterinar, piše Daily Telegraph.

Lice janjeta imalo je oči, nos i usta koji su izgledali kao da su ljudski, samo su uši bile ovčje. Veterinar je rekao da je do rijetke mutacije došlo jer je je hrana koju je jela ovca obilovala vitaminom A.

>> Neodoljivo: Ova ovca odrasla sa psima i sama je umislila da je - pas

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar liquidsky
liquidsky
12:45 13.05.2014.

Isti susjed.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:47 13.05.2014.

Eto što se događa kad se spolno opći s ovcom.

Avatar džonson
džonson
14:57 13.05.2014.

svi su se iznenadili osim gazde ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije