Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zaključaj vrata'

Studenti kupili stari kauč, ostali bez teksta kada su otkrili što je u njemu

Kupili stari kauč pa u njemu pronašli novac
Foto: Youtube
15.05.2014.
u 22:00

Novac su pronašli nakon što su išli provjeriti zašto je kauč toliko neudoban

Troje studenata iz New Yorka ostalo je bez teksta kada su otkrili što se nalazi u starom kauču koji su kupili za 20 dolara. Reese Werkhoven i njegove cimerice Callie Guasti i Lara Russo, pronašli su u rabljenom kauču 40.000 dolara nakon što su išli provjeriti zašto je kauč toliko neudoban. – Na dnu je bio patentni zatvarač, Reese je izvadio vreću i rekao da je to ili droga ili novac. Prestrašili smo se i vidjeli da je novac – ispričala je Lara, javlja 7online.com.

– Izvadili smo to iz kauča, svi smo se tresli, a Lara je prvo rekla da zaključamo vrata – rekao je Reese. – Kada smo pronašli novac, prvo bez bez ikakvih papira i podataka, odmah smo počeli nabrajati gdje ćemo sve otići i kakav brod ćemo si kupiti – ispričao je Reese. – Susjedi su mislili da smo dobili na lotu jer je zid prilično tanak – dodao je Callie.

Novac je bio razmješten po kauču u omotnicama, a planovi kako će ga potrošiti nestali su kada su na kraju naišli na potvrdu o uplati sa svim podacima. Otkrili su da novac pripada 91-godišnjoj gospođi koja je novac držala u kauču jer ne vjeruje bankama. No, kada je završila u bolnici zbog slomljenog kuka, njezina djeca donirala su kauč, ne znajući što je u njemu skriveno.

– Nismo ni raspravljali, odmah smo se svi složili da je to njezin novac – ispričao je Werkhoven. Poštenje se isplatilo jer ih je vlasnica kauča nagradila sa 1.000 dolara.

>> Dovezli napušteni auto mehaničaru, iznenadili se što je bilo na stražnjem sjedalu

>> Otvorio misteriozni ormarić nakon 40 godina, iznenadio se kad je vidio što je u njemu

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:40 16.05.2014.

Jako lijepo od njih.

LI
liliZG
10:37 16.05.2014.

trebali su dobiti 4000 dolara, 10% nalazniku.....

KO
Kora
09:38 16.05.2014.

Ma, sve je to u redu. Ali bakica si je s 40 000 dolara mogla kupiti bolji kauč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije