Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdani uz vecernji.hr

Šaljite nam fotografije svojih blagdanski uređenih domova!

božićna jelka
Foto: Čitatelj
1/80
17.12.2013.
u 15:59

Podijelite s nama svoje ideje i pošaljite nam fotke svojih radova.

Pripreme za Božić u punom su jeku, a mnogi su svoj dom ogrnuli blagdanskim ruhom. Sami ste izradili vjenčić, jaslice ili ukrase za bor ili ste možda sami napravili dar kojim ćete darivati najmilije? Pozivamo vas da s nama i čitateljima Večernjeg podijelite blagdane u svom domu.

Podijelite s nama svoje ideje i pošaljite nam fotografije svojih blagdanski uređenih domova, okućnica, blagdanskog stola, ukrasa za bor, originalnih poklona, ručne radove...

Rado ćemo objaviti vaše fotografije koje nam možete slati na e-mail javi@vecernji.net

Paljenjem lampica počela nova Božićna priča

Fotografijom uz Snježnu kuglu zaslužite nagradu

Darujemo 25 pametnih mobitela Nokia LUMIA 520

Komentara 5

IR
irani.
10:49 08.12.2013.

Nema smisla slati fotografije. Jedan prazan stol prilicno slici drugom praznom stolu. Osim ako niste mislili na "gornjih 5%"

DU
Deleted user
11:11 08.12.2013.

a zasto bi vam slali nase fotografije.....???

GL
GlogovKolac
21:04 08.12.2013.

Da niste malo uranili??Kod mene se tradicionalno dom uređuje na Badnju večer, a ne kako već godinama konzumerizam pokušava ugurati "običaje" u domove već početkom 12. mjeseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije