Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štednja struje

Predsjednik poziva žene da ne koriste sušila za kosu

fen
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
10.04.2016.
u 08:00

Maduro je svoje sunarodnjake pozvao i da uživaju u tropskoj klimi i da što manje pale klima-uređaje.

Predsjednik Venezuele Nicolás Maduro uputio je apel svim damama u svojoj zemlji da ne suše kosu električnim sušilom jer se tako štedi struja u trenutku kada se zemlja nalazi u vrlo teškoj energetskoj krizi.

Predsjednik je ženama kazao kako on osobno više voli kad one suše kosu bez sušila, na prirodan način i nakon toga samo kroz nju prođu prstima. No ipak im je poručio da u posebnim prigodama mogu koristiti sušilo i napraviti fen-frizuru. Jedna stanovnica glavnog grada Caracasa kazala je da je nakon predsjednikovog upozorenja shvatila da je situacija stvarno kritična kada ih poziva da se odreknu nečega na što se troši jako malo struje.

Osim toga. Maduro je svoje sunarodnjake pozvao da uživaju u tropskoj klimi i da što manje pale klima-uređaje te da ne koriste sušilice, već da oprano rublje suše na otvorenom. Radi štednje struje petak je proglasio neradnim danom.

>>Hrvatska na 11. mjestu na listi najslabijih ekonomija u svijetu

>>Saudijska Arabija, Rusija, Venezuala i Katar 'zamrznut' će proizvodnju nafte

Komentara 2

I9
ivan.994
17:01 10.04.2016.

Blagodati socijalizma u kojem nam je, kako neki kažu, "bilo bolje".

AA
Aartur
18:28 10.04.2016.

Drug Maduro pokušava na lijep način, ali dobro znamo da bez strogih kazni za neodgovorne pojedince koji se razbacuju električnom enegijom neće ništa postići. Također, vrijeme mu je da počne razmišljati i gdje će otvoriti konclog... pardon, preodgojni centar za ljude koji su se usudili raditi petkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije