Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
let kasnio 30 minuta

Pijanog Šveđanina zadarska policija vezala i izbacila iz aviona

Ryanair
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
02.08.2014.
u 09:32

Pijanom 29-godišnjaku izmjereno je 1,6 promila alkohola u krvi

Zadarski policajci zabilježili su u četvrtak nesvakidašnju intervenciju u zračnoj luci Zemunik. Ondje su svezali i izveli pijanog Šveđanina (29) iz zrakoplova jer je prije polijetanja prema Oslu ometao putnike i osoblje.

Nakon što je ušao u Ryanairov zrakoplov, Šveđanin se počeo grubo i nasilno odnositi prema osoblju i putnicima. S obzirom da je predstavljao opasnost za let, osoblje je pozvalo policiju, piše Slobodna Dalmacija.

Ubrzo ga je policija izvela iz zrakoplova te prevezla u sjedište zadarske policije gdje mu je izmjereno 1,6 promila alkohola u krvi. Noć je proveo iza rešetaka, a nakon otrježnjenja policija ga je odvela pred prekršajnog suca koji mu je određena novčana kazna zbog remećenja javnog reda i mira.

- Prije nego što je ušao u avion, 29-godišnjak ni jednom gestom nije odavao da će raditi probleme. Tek kada se ukrcao počeo je praviti nered pa je ubrzo intervenirala aerodromska policija. U takvim situacijama postoje određeni protokoli kojih se moramo pridržavati – kazao je Ivan Skelin iz Zračne luke Zadar. Zbog ovog incidenta let za Oslo kasnio je tridesetak minuta.

>>Obitelj uživala na plaži, a onda avion pao na oca i kćer

Komentara 2

Avatar gladnijura
gladnijura
11:01 02.08.2014.

Ma sigurno ga nisu svezali, a još manje ga izbacili. Stavili su mu valjda lisice, pa ga ispratili iz aviona u aerodromsku zgradu. Novinarstvo na visini.

Avatar noesiss
noesiss
11:56 02.08.2014.

Po naslovu ispada da su ga konopom i s necim svezali i vodili u policijsku stanicu. Sto cisto sumnjam. Valjda su ga vezali na sjedalici u avionu, a kasnje izveli posto se vjerovatno opirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije