Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo se ne viđa često

Ovaj video u dva dana pregledan je preko 8 milijuna puta! Pogledajte zašto

djeca
Foto: Screenshot Facebook
14.04.2017.
u 12:20

Video traje samo 28 sekundi, a prikazuje djecu kako oduševljeno trče po kiši kako bi se što prije spustila niz tobogan u blato

Korisnike društvenih mreža oduševio je video djece koja se po kiši spuštaju niz tobogan točno u blato

Video koji traje samo 28 sekundi i prikazuje djecu kako oduševljeno trče po kiši kako bi se što prije spustila niz tobogan u samo dva dana pregledan je 8,3 milijuna puta, a 172 tisuće puta je podijeljen putem Facebooka. 

Iako možda starijim generacijama nema ništa pretjerano zanimljivo na ovom videu jer je većina nas tako odrasla, danas se takve situacije, nažalost, ne viđaju često. U doba kada je svakom djetetu najvažnije koliko gadgeta ima kod kuće i što će gledati na YouTubeu, ovakvim prizorima se uistinu treba veseliti i poticati da ih bude što više. Naravno, ako nisu opasni za djecu. 

>> Dvogodišnja djevojčica začepila usta prodavačici i postala hit na Facebooku

>> Učitelji se šokirali kada su vidjeli što petogodišnjakinja ima u kutiji za ručak

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:44 14.04.2017.

Ah, ah, ah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije