Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osveta nakon smrti

Sam napisao svoj nekrolog kojim je šokirao rođake: 'Oni sada moraju naučiti živjeti s tim'

lijes
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
01.07.2016.
u 20:35

Hubert Martini posthumno je zabranio dolazak svojim rođacima na pogreb, a to je učinio objavom vlastitog nekrologa u jednim lokalnim njemačkim novinama

Jedan Nijemac odlučio se opako osvetiti rođacima i to ne za života već nakon svoje smrti. Mislite da je to nemoguće? E pa nije! 

Naime, Hubert Martini posthumno je zabranio dolazak svojim rođacima na pogreb, a to je učinio objavom vlastitog nekrologa u jednim lokalnim njemačkim novinama, prenosi  The Guardian. 

U njemu stoji da je Martini, koji je preminuo u dobi od 64 godine, otvoren, pošten i da ne zaboravlja lako. Iako nije objasnio što to točno ne zaboravlja, može se pretpostaviti da je riječ o nekim neriješenim nesuglasicama s najbližim rođacima s obzirom da je upravo njima zabranio dolazak na pogreb. -Povrijedio sam neke ljude i to je dobro- stoji u članku koji je sam napisao prije smrti. 

Ovaj neobičan potez iznenadio je djelatnicu pogrebne agencije Martinu Schmidt. -Želio se obračunati s rođacima i kazniti ih, a oni sada moraju naučiti živjeti s time- zaključila je Schmidt. 

>>Probudio se u mrtvačnici nekoliko minuta prije početka obdukcije: 'Šokirali smo se'

Komentara 16

SA
samoborka
20:56 01.07.2016.

Kaj? Procitah ovaj clanak i razmisljam sto zapravo u njemu pise. Odgovor je; nista.

CI
cika123
23:16 01.07.2016.

Ja ništa ne kuźim a vi??

AO
admini_obrišite_si_mami
21:10 01.07.2016.

Best of the best članak. Hvala VL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije