Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je na slici?

Optičke iluzije: Fotografije u koje se morate dobro zagledati

Što je to na fotografijama?
Foto: Reddit
18.02.2014.
u 09:15

Je li djevojka na fotografiji gola ili je to ipak nečija ruka? Je li riječ o mutantima čovjeka i životinja? Pogledajte fotogaleriju!

Većina ljudi u svojim privatnim fotoalbumima ima najmanje jednu fotografiju koja ih je na prvi pogled zbunila. Donosimo vam jednu takvu galeriju fotografija koje su primjer kako se pravim kadriranjem može manipulirati fotografijom.

Je li djevojka na fotografiji gola ili je to ipak nečija ruka? Je li riječ o mutantima čovjeka i životinja? Pogledajte fotogaleriju!

Imate li vi sličnih fotografija u svom albumu? Pošaljite nam ih uz opis na javi@vecernji.net, a mi ćemo najbolje objaviti!

>> Mislite da su ove fotografije montirane? Varate se, pogledajte bolje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije