Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobični prizori

Mislite da su ove fotografije montirane? Varate se, pogledajte bolje!

Fotografije za koje mislite da su fotomontaža
Foto: Reddit.com
17.02.2014.
u 10:02

Za mnoge fotografije na prvu pomislimo da je riječ o fotomontaži. Donosimo galeriju fotografija koje su vrlo neobične, ali nisu montirane!

Alati za fotomontažu danas su lako dostupni svakome od nas. Zbog toga, kad pogledamo neku neobičnu fotografiju, odmah pomislimo da je riječ o nekoj manipulaciji fotografijom. 

Fotografije koje vam donosimo u nastavku primjer su neobičnih prizora koji su nastali bilo dobrim "tajmingom" fotografiranja ili dobrim kadriranjem fotografije. 

Imate li vi sličnih fotografija u svom albumu? Pošaljite nam ih uz opis na javi@vecernji.net, a mi ćemo najbolje objaviti!

Komentara 7

Avatar varešak
varešak
13:32 17.02.2014.

ovo su snimili vrhunski fotografi

KL
klubuhb1
13:35 17.02.2014.

Bio sam u Giblartaru, pista isto prelazi cestu samo tamo nema nadvožnjaka nego semafor. Pa kad avion slijeće fino se čeka, čak i kraće nego na nekim ŽTP prijelazima kod nas.

GL
GlogovKolac
15:07 17.02.2014.

Ovo s klincem i biciklom je definitivno montaža.Nema šanse da prednji i stražnji kotač budu u istoj razini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije