Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije to očekivao

Mladić htio vratiti ženi novac koji joj je ispao dok je hodala, no ona ga šokirala svojom izjavom

Joe Christie
Foto: Facebook
08.12.2015.
u 16:44

Oprosti, nisam zainteresirana za crne dečke – rekla je žena u tridesetima 23-godišnjem Joeu Christiju

– Oprosti, nisam zainteresirana za crne dečke – rekla je žena u tridesetima 23-godišnjem Joeu Christiju, reperu iz Londona, koji ju je zaustavio na ulici, a prije nego što je on uspio bilo što reći.

Reper je, naime, hodao iza žene kada joj je iz džepa na jakni ispalo 10 funti. On je novac podigao s poda i odlučio ga vratiti ženi, ali ona ga je ''otpilila'' prije nego što je ovaj uspio bilo što i reći. I to sve zbog njegove boje kože.

Mladić je ostao zatečen pa si je s njezinim novcem kupio ručak, a događaj je podijelio na Facebooku, nakon čega je postao hit na internetu.

– Valjda je mislila da joj se upucavam. Mogao sam napraviti scenu, ali nisam. London je brz grad, nisam je želio loviti po ulici. Nisam zapravo bio ni toliko šokiran zato što ljudi kažu i gore stvari. Pomislio sam: upravo si mi kupila ručak – ispričao je mladić za Daily Mail.

Njegova objava na Facebooku brzo je zaradila više od 130.000 lajkova i šest tisuća podjela tako da će žena koja je odbila uzeti svoj novac vjerojatno shvatiti zašto ju je na ulici zaustavio onaj ''crni dečko''. 

 

This is a picture of £7.05p 20 minutes ago i was on Streatham high street in South London.A woman about 3 metres in...

Posted by Joe Christie on Saturday, December 5, 2015

Komentara 36

DM
dr_max
17:05 08.12.2015.

Nezanimljiv propagandni članak.

JO
Jole1958
17:12 08.12.2015.

Obratio joj se sa "Excuse me luv", pa naravno da ga je krivo shvatila. Šta nije rekao "Excuse me miss"

IV
ivanmisic1888
17:34 08.12.2015.

gdje je video svega toga ? pa mogao sam i ja tako uslikati 10 kuna i uz to napisati nesto cime se trenutno bave mediji haha mislim mladic dobio popularnost a mediji mnostvo pregleda na ovom clanku eto cak i mi u Hrvatskoj vidimo ovo sto se dogodilo u Engleskoj a totalno je nebitno ! "win-win" situacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije