Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u redu za pivo

Krvava rasprava: Zbog Kanta mu ispalio metak u glavu

Immanuel Kant
The Print Collector/PIXSELL
16.09.2013.
u 18:14

Immanuel Kant bio je povod pucnjavi koja se dogodila u trgovini živežnih namirnica u ruskom gradu Rostovu na Donu

Žustra rasprava oko jednog od najvećih filozofa zapadne civilizacije završila je krvavo. Immanuel Kant bio je povod pucnjavi koja se dogodila u trgovini živežnih namirnica u ruskom gradu Rostovu na Donu, kako izvještava ruska novinska agencija RIA.

Dvojica muškarca u kasnim dvadesetima čekala su u redu ispred trgovine kako bi kupili pivo tijekom proslave Dana grada. Upustili su se u raspravu koja je ubrzo prerasla u tuču. U žaru tuče osumnjičenik je izvadio pištolj i ispalio gumene metke u glavu svoga oponenta. Ozlijeđeni čovjek prevezen je u bolnicu, no život mu srećom nije ugrožen.

Čovjek koji je mecima branio svoje mišljenje, pobjegao je s mjesta zločina, no policija ga je ubrzo privela. Prijeti mu i do 10 godina u zatvoru.

>>Immanuel Kant - svjetski um, a nikad nije putovao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije