Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prešla je granicu

Djevojačka zabava otela se kontroli: Vjenčanje otkazano nakon što se pojavila snimka

preljub
Foto: Youtube Screenshot
23.09.2016.
u 13:30

Ema iz grada Hermosilla zabavljala se s prijateljicama i u jednom trenutku zaplesala s nepoznatim mladićem, a potom ga strastveno počela ljubiti.

Meksikanka Emma Alicia Paz Ayala trebala je uploviti u bračnu luku sa svojim odabranikom, a od tog važnog koraka u životu dijelila ju je još samo njezina djevojačka zabava. No, kako se poslije pokazalo, partijanje u odmaralištu 'Playa del Carmen' otelo se kontroli te je naposljetku vjenčanje otkazano.

Ema iz grada Hermosilla zabavljala se s prijateljicama i u jednom trenutku, kad je i alkohol učinio svoje, zaplesala s nepoznatim mladićem, a potom ga strastveno počela ljubiti. On ju je držao oko struka i naginjao unatrag dok su okupljeni oko njih navijali.

Da stvar bude gora, njezina avantura snimljena je kamerama, video je završio na društvenim mrežama pod hashtagom '#LadyCoralina' pa su ga vidjeli njezin zaručnik i njegova obitelj.

Vjenčanje je otkazano, a korisnici Facebooka žestoko su je izvrijeđali poručivši kako je dobila što zaslužuje. No, pojavile su se informacije i kako je Meksikanka bila ta koja je otkazala svečanost.

>>Moj muž je zaljubljen u drugu ženu – i to je najbolja stvar ikad!

Komentara 17

SC
schwertransport
14:47 23.09.2016.

A kakva je to djevojacka samo rajberi nigdje zenski

AB
abendblatt
15:53 23.09.2016.

nista neobicno, uradila bi to ona i da je vjencana.

SA
sampras
14:33 23.09.2016.

:D žene i alkohol. čak i liječničke preporuke o alkoholu ženama propisuju dvostruko manje količine nego muškima, šovinistički Bog šta ćeš :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije