Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugodno se iznenadio

Čistio auto pa u torbi našao stvar koja mu je promijenila život

Foto: Thinkstock
28.02.2017.
u 10:10

Australac je na dnu torbe za kupnju pronašao loto listić koji je kupio još u siječnju prošle godine

Ugodno se iznenadio jedan stariji Australac koji je preko noći postao milijunaš nakon što je čisteći automobil u torbi za kupnju pronašao loto listić koji je bio dobitan. Brojevi na listiću koji je pronašao izvučeni su još prije godine dana, odnosno u siječnju prošle godine.

Muškarac je iz Newcastlea u australskoj saveznoj državi New South Wales, no svoj identitet nije želio otkriti javnosti.

– Čistio sam smeće iz automobila tijekom vikenda i pomislio kako je vrijeme da stavim novi karton na dno moje torbe za kupnju kada sam ugledao listić koji je bio u njoj. Poprilično sam se iznenadio. Listić je bio skriven ispod kartona i sada mi je drago što nisam te stare torbe bacio – ispričao je novopečeni milijunaš. Odmah je provjerio brojeve i otkrio kako je prije više od godinu dana osvojio milijun australskih dolara, piše Sky News.

Australac će osvojenim novcem pomoći djeci s kreditom za kuću te unucima koji se školuju.

Cheryl Tuckerman, vlasnik kioska gdje je listić kupljen, kaže kako su kupci posljednjih godinu dana redovito ispitivali je li pronađen dobitnik izvučenih brojeva.

– Uzbuđen sam što im sada napokon mogu reći da jest – kazao je.

>> Patnje mlade milijunašice: 'Dobitak na lutriji uništio je moj život'

Komentara 2

LI
liliZG
14:33 28.02.2017.

baš lijepo, kod nas ako u roku dva mjeseca ne podigneš dobitak, ostaje državi, zato gledajte svoje torbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije