Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački dnevnik

Na Markovu trgu stalno se mijenjaju oni koji žele i oni koje ne žele...

Prosjedi Markov trg
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/27
08.06.2015.
u 12:00

Trg svetog Marka jedino je mjesto u Zagrebu na kojemu je nada, emocija koja umire posljednja, istodobno i najveća i najmanja.

Mjesto je to, bez obzira na to tko tamo prosvjedovao i iz kakvih razloga, koje podnese najveću količinu emocija. Različitih, ali baš uvijek s jasno podvučenom granicom – postavljenom ogradom koja svijet u satima prosvjeda dijeli na racionalan i iracionalan. Na one koji žele i oni koje ne žele. A takvi redovito, prije nego što se dočepaju vlasti, stoje s druge strane ograde i poručuju: "Mi ćemo stvari promijeniti..."

Komentara 1

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
12:15 08.06.2015.

Slično je i na Mirogoju i ostalim grobljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije