Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački dnevnik

Klupa na Cvjetnom trgu – mjesto susreta, odmora i tajni svih generacija

klupa cvjetni trg
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/15
16.02.2015.
u 14:55

Neki od nas na njoj vole sjesti i predahnuti, promatrati druge, a neki odložiti teret, podijeliti novost s prijateljima...

Koliko li se samo Zagrepčana izmijenilo na toj klupi. Različiti razlozi, još različitije brige, tajne, šale ili samo predah – sve se to “istreslo” na toj klupi na Cvjetnome trgu.

Točno tamo iza kokičara neki od nas vole sjesti i samo predahnuti, neki od nas vole tek jednostavno promatrati prolaznike, drugi se koriste minutama za telefonske razgovore, neki zato da odlože teret prikupljenih boca, drugi da podijele novosti s prijateljima – sve su to zaustavljeni trenuci predaha zabilježeni i zarobljeni u fotografiji Pixsellova fotoreportera Patrika Maceka.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Klupa je to, složit će se Zagrepčani, koja u vrevi i središtu grada pruža privatnu oazu – presjek života i galeriju Zagrepčana, neovisno o minutama ili satima provedenima na tom jednom mjestu Cvjetnoga trga.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

I tako iz dana u dan. Uvijek, neovisno o vremenskim prilikama i hladnoći, na klupi će se izmjenjivati posjetitelji. Navika je to, teško ju je izbrisati, još teže napustiti. I dokle god na Cvjetnom ima prostora za predah, svi će se rado zaustaviti na tom istom mjestu.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

>>‘Pješadija’ koja dobiva sve bitke za čistoću grada

Komentara 1

YU
YupiJeEvoMe
16:12 16.02.2015.

ja bi platila ovoj zeni da vise ne pise. ovo je zlocin. jel mogu to, molim vas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije