Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandić daje ženama

'Zlostavljači žena, dođite se sa mnom obračunati, u Bužanovu'

ženske udruge
Foto: Zagreb.hr
26.03.2014.
u 08:41

Udruge Autonomna ženska kuća Zagreb i Ženska pomoć sada u 2014. godini od Grada Zagreba imat će na raspolaganju 742.000 kuna, a gradonačelnik Milan Bandić je obećao da će im pomagati dok god je na vlasti

Grad Zagreb novčanom donacijom od 742 tisuće kuna pomoći će tijekom 2014. godine rad udruga Autonomna ženska kuća Zagreb i Ženska pomoć sada, koje organiziraju sklonište i savjetovalište za žrtve nasilja u obitelji.

Gradonačelnik Milan Bandić obećao je udrugama pomoć barem dok je on na vlasti, a muškarce koji zlostavljaju svoje žene i djecu pozvao je da dođu svako jutro na školsko igralište u Bužanovu da se obračunaju s njim.

>>Skloništa za zlostavljane žene i djecu žive samo od milostinje

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
10:29 26.03.2014.

opet je zaboravio bedž maršala na reveru ..

DU
Deleted user
11:12 26.03.2014.

kad dobiješ koks onda ćeš zvati policiju tjelohranitelje mamu i kumove

Avatar liquidsky
liquidsky
12:47 26.03.2014.

Haha, Bandić zove na šoru! Pres...ava se kao i obično, ovaj put koristi temu zaštite žena. Da ne bi bilo cijuka i suza, Bandiću, hm?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije