Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva u ilici

Kolona blokiranih tramvaja u Ilici zbog čišćenja snijega i požara

ilica,ciscenje krovova (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
15.01.2013.
u 20:42

Ponovno problemi u tramvajskom prometu u Zagrebu. U jednom tramvaju je došlo i do manjeg požara, ali nije bilo ozlijeđenih.

U Ilici je oko 20 sati došlo do zastoja tramvajskog prometa jer su vatrogasci čistili snijeg s krovova kuća. No, nakon toga je u jednoj zaustavljenoj 12-ici došlo i do manjeg požara.

Javila je tu informaciju medijima zagrebačka policija, iako naknadno glasnogovornik PU zagrebačke nije mogao sa sigurnošću potvrditi da je na tramvaju broj 12 buknula vatra. Kazali su samo kako nitko od putnika nije bio ugrožen.

Iza 21 sat promet je ponovo počeo teći normalnim tokom u smjeru istoka. No prema zapadu je i dalje nešto otežan.

- Tramvaj je stao zbog čišćenja snijega s hotela Jagerhorn. Ja sam bila u tom tramvaju i putnici su zamoljeni od strane vozača da izađu jer su se vatrogasna kola koja su čistila snijeg s krova ispriječila na pruzi. I travmvaji prema istoku nisu vozili vise od sat vremena - javila nam je čitateljica Ivona.

Jeste li bili u tom dijelu Ilice ili u tramvaju broj 12 kada se dogodio zastoj? Pošaljite nam svoje informacije i fotografije na e-mail dojavi@vecernji.net

>>FOTO N. Zagreb – Tramvaj iskliznuo s tračnica dok su ga odvlačili

 

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
21:19 15.01.2013.

Jel netko primjetil kolko tramvajskih branika je po ulicama ?!

TH
than
21:31 15.01.2013.

Kada su ih jucer forsirali kroz neociscene 'pruge' nista cudno, pogotovo s ovim starijima.

OB
-obrisani-
23:07 15.01.2013.

biće bolje u narednim danima,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije