Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TREBA JU LUPITI PO DŽEPU'

Zagrepčanka nazvala Dumovec pa ih šokirala priznanjem o kujici Šimi: 'Male su šanse da će se okrutna žena pronaći...'

Pas
Dumovec/Facebook
06.03.2024.
u 19:09

"U opisu nam je posla podnijeti ružno ponašanje prema nama, ali izuzetno smo tužni zbog njezina odnosa prema vlastitom psu", pišu iz Dumovca.

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec podijelilo je na svojim društvenim mrežama tužnu priču koja je izazvala nevjericu među korisnicima na Facebook. 

Sve je, naime, počelo kada su iz Skloništa primijetili kujicu koja je lutala područjem Odre. Budući da nije imala mikročip, osoblje skloništa joj je dalo ime Šima, nadajući se da će uspjeti pronaći njezinog vlasnika. Međutim, kada se javio netko tko je tvrdio da je prijatelj vlasnice psa, situacija je postala izuzetno neugodna i potresna.

"Zazvonio nam je telefon i čovjek koji se javio, kazao je da mu je prijateljica vlasnica psa. Ona je preuzela razgovor i hladnokrvno rekla da nije mikročipirala psa kako je ne bismo mogli naći. U opisu nam je posla podnijeti ružno ponašanje prema nama, ali izuzetno smo tužni zbog njezina odnosa prema vlastitom psu.

Kujica, naime, ima tri godine i jako je dobra. Imala je sreće da nije stradala na cesti. Pitanje je koliko je dugo lutala Odrom. Nakon smještaja u sklonište, sigurno je vjerovala kako je ovdje samo privremeno i kako će njezina 'ljudica' svakog trena doći po nju. Okrutna je istina da neće. Šima je napuštena. Možda čak i odbačena. Mi ne znamo ime njezine vlasnice. Raspolažemo samo brojem mobitela njezina prijatelja. Male su šanse da će se okrutna žena pronaći, no slučaj smo prijavili komunalnom redarstvu", napisali su iz Dumovca.

VEZANI ČLANCI:

Njihova objava naišla je na brojne reakcije komentatora na Facebooku. "Trebalo bi zakonski uvesti visoke kazne za zanemarivanje, napuštanje i okrutno nasilno ponašanje/postupanje prema svojim 'ljubimcima'", "Takvoj ženi se ni ne treba vratiti pas. Dapače ako je moguće, lupiti je po džepu, tako da joj ne padne na pamet nabaviti drugog psa", nižu se komentari.

GALERIJA Planovi zagrebačkih kvartova za 2024.: Uredit će se ribnjak na Brezovici, sportski tereni na Folki...

Pas
1/36
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije