Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI IH?

Zagrebačka policija traži dvojicu muškaraca: Jedan ima tetovaže i nosi majicu s natpisom 'Dinamo'

Muškarci koje policija traži
PU Zagrebačka
18.03.2024.
u 20:11

Policijska uprava zagrebačka objavila je fotografije osoba za koju se pretpostavlja da raspolažu korisnim saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Nepoznati počinitelji su u subotu 2. veljače u Branimirovoj ulici u Zagrebu počinili kaznena djela "Nasilničko ponašanje" i "Tjelesna ozljeda". Policijska uprava zagrebačka objavila je fotografije osoba za koju se pretpostavlja da raspolažu korisnim saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Prvi muškarac ima između 20 i 25 godina. Visok je između 180 i 185 centimetara. Srednje je tjelesne građe i kratko ošišane crne kose. Na fotografiji je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crni gornji dio trenirke, crne traperice i crne tenisice.

Drugi muškarac je star između 35 i 40 godina. Visok je oko 170 centimetara. Srednje je tjelesne građe i obrijane glave, a na lijevoj podlaktici ima tetovaže. Na fotografiji je odjeven u crnu majicu kratkih rukava s natpisom "Dinamo", crne hlače, crvene tenisice te oko struka nosi torbicu. Ako građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija, poziva ih se da o tome obavijeste policiju pozivom na broj 192.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Milanović se obrušio na Ustavni sud: Pa neću sam sebi dati mandat

Komentara 4

PO
poluprovokator
20:35 18.03.2024.

Na ovima se vidi da imaju puno korisnih saznanja za policiju.

ZA
!zagreb!
20:36 18.03.2024.

Vratili se naši dečki.

AN
anton1
22:05 18.03.2024.

Milanović je zloupotrijebio svoju funkciju. Isto tako JNA devedesetih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije