Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni radovi

Za “presvlačenje” ulica iz proračuna iscurilo milijun kuna

radovi
Matija Habljak
14.07.2010.
u 10:47

Nažalost, na popisu ljetnih radova ni ove godine nije obnova glavne velikogoričke prometnice...

Strojevi i radnici već su u punom pogonu. Svi ljetni radovi koji već uvelike traju na području Velike Gorice trebali bi, kako je najavljeno, biti dovršeni do sredine kolovoza.

Za “presvlačenje” ulica i izvanredna održavanja iz gradskog je proračuna za ovogodišnje ljetne radove izdvojeno više od milijun kuna. Nažalost, na popisu ljetnih radova ni ove godine nije obnova glavne velikogoričke prometnice. Kada će i ona napokon doći na red, baš nitko nije znao odgovoriti.

Potkraj srpnja bit će dovršen Trg kralja Petra Krešimira IV., za čije je uređivanje izdvojeno 726 tisuća kuna. U Gudcima će do kraja kolovoza radnici obnavljati odvojak Pastuovići, za što je iz gradske blagajne izdvojeno oko 38.000 kuna, a u Kučama će se do sredine srpnja urediti pješačka staza u parku kod Društvenog doma, za što je osigurano 93.000 kuna. U Ribnici će se pak urediti Ulica Perenski u dužini 320 metara, što će građane stajati 263 tisuće kuna. U crkvenom dvorištu u Okujama do 20. srpnja za 50 tisuća kuna uredit će se parkiralište, a obnovit će se i Turopoljska ulica u Maloj Buni, za koju je osigurano 65.000 kuna. (lk/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije