Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fine mrtve djevojke

Večeras će Nataša Janjić utisnuti sočni poljubac Ivani Roščić

matanić (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
11.01.2013.
u 09:10

Predstava počinje u 19.30, a ulaznica stoji 70 kuna. Nastala je deset godina nakon hvaljenog filma koji je obilježio noviju domaću kinematografiju.

U kazalištu Gavella večeras igra predstava Fine mrtve djevojke Dalibora Matanića.

Predstavu je Matanić pripremio u suradnji s Matom Matišićem, a nastala je deset godina nakon hvaljenog filma koji je obilježio noviju domaću kinematografiju.

U predstavi nastupaju brojne domaće zvijezde poput Nataše Janjić i Ivane Roščić. Predstava počinje u 19.30, a ulaznica stoji 70 kuna.

>>N. Janjić ljubiti I. Roščić mirisno je i slatko jer su poput sestara

Komentara 4

EZ
ezelic
09:59 11.01.2013.

E moj Joško kako ćeš ti to podnijeti;;;;;;;;;;;;

NE
nepoznatinetko
09:46 11.01.2013.

Cijela predstava svedena na jedan poljubac? Ako je dobra, to je tužno, kao da ničeg drugog nema, nema nikakve poante. Ako je zaista samo taj poljubac vrijedan gledanja, još je tužnije.

RD
Red Dufrense
12:46 11.01.2013.

naše starlete vjerojatno za ništa drugo nisu sposobne, još samo fali da na predstavu uleti Lucija Š. onako spontano razodijevena i eto ti Hrvatske kulture. A poslije predstave će mnogi umjetnici nama objašnjavat da je to remek dijelo jer mi smo kao glupi pa ne shvaćamo umjetnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije