Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

Tomašević obišao 'Dobri dom' u Velikoj Kosnici: 'Izražavam žaljenje zbog ove tragedije'

Zagreb: Jedna osoba smrtno stradala u požaru u ustanovi Dobri dom u Velikoj Kosnici
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
01.04.2022.
u 12:50

U jednoj od napuštenih baraka u blizini tih objekata, spomenimo, danas je izbio požar u kojem je smrtno stradala jedna osoba čiji identitet se još utvrđuje

Prihvatilište za beskućnike i pučku kuhinju "Dobri dom" u Velikoj Kosnici posjetio je jutros i gradonačelnik Tomislav Tomašević budući da je ustanovi osnivač Grad.

U jednoj od napuštenih baraka u blizini tih objekata, spomenimo, danas je izbio požar u kojem je smrtno stradala jedna osoba čiji identitet se još utvrđuje. Požar je ugašen. Samo prihvatilište i pučka kuhinja nisu bili zahvaćeni požarom.

- Gradonačelnik izražava žaljenje zbog ove tragedije. Očevid je u tijeku te nismo u mogućnosti iznositi druge detalje - poručili su iz Grada.

Vatrogasni zapovjednik Ivica Maceković kazao je, podsjetimo, za Večernjak da su dojavu zaprimili u 4.44 sati. Na intervenciju su pak izašla dva vatrogasna vozila s devet vatrogasaca.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije