Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEČOVJEČNO

Strašno: Petardom raznio čeljust psu, veterinar ga uspavao

Petarda raznijela psa (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/3
07.04.2013.
u 21:42

Petarda je doletjela preko krova kuće s istočne strane i pala pred Bebu koja je cvilila, plakala, hodala po dvorištu, brisala si njuškicu sve dok nije došao veterinar.

Sedmogodišnja mješanka njemačkog ovčara i rotvajlera Beba eutanizirana je  u svome dvorištu na Vrbiku nakon što joj je petarda raznijela donju čeljust, polovicu jezika, njušku i izbila jedno oko. Ozlijeđena je u 16.25 sati nakon što je vlasnicu tražila da je pusti na dvorište.

- Čula sam eksploziju i kroz prozor vidjela bljesak. Petarda je doletjela preko krova kuće s istočne strane i pala pred Bebu koja je cvilila, plakala, hodala po dvorištu, brisala si njuškicu sve dok nije došao veterinar. Strašno je što ljudi rade ne misleći na posljedice, a kazne za počinitelje zlodjela su preblage. Petarda je mogla pasti i na mene jer sam pukim slučajem ostala u kući - kaže vlasnica Željka Brajdić koja živi u prizemnici na Vrbiku 22a, a kuća je okružena stambenim zgradama.

Beba je bila maza unatoč težini od 53 kilograma, veoma umiljata i zaigrana,tek je ponekad znala zalajati. Imala je vanjsku kućicu, ali je često spavala i u velikoj košari unutar kuće. Policija je obavila očevid i traži počinitelje. Podsjećamo, korištenje pirotehničkih naprava zakon dozvoljava posljednji tjedan u godini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije