Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidi sve

Prva žrtva Googlea: Kamere uhvatile čelnika Jaske u prekršaju

jaska
Google Street View
26.09.2012.
u 11:03

Kamere Googleova servisa snimile su, naime, nepropisno parkiran automobil koji, prema pisanju portala Jaska.eu, pripada Zvonimiru Novoselu. Novosel trenutačno obnaša dužnost gradonačelnika Jastrebarskog

Google Street View ulovio je prvu žrtvu!

Kamere Googleova servisa snimile su, naime, nepropisno parkiran automobil koji, prema pisanju portala Jaska.eu, pripada Zvonimiru Novoselu. Novosel trenutačno obnaša dužnost gradonačelnika Jastrebarskog. 

Njegovo vozilo oko kamere zabilježilo je parkirano nasred nogostupa i manje od pet metara od obilježenog pješačkog prijelaza, što je prekršaj za koji se plaća 300 kuna kazne.

– Svi koji ste primili kazne za parkiranje, jeste li ikada vidjeli da je komunalni redar u Jastrebarskom sankcionirao obnašatelja dužnosti gradonačelnika Zvonimira Novosela zbog prekršaja koji možete svakodnevno vidjeti ako idete iz smjera Sajmišta prema Strossu – pitaju na portalu Jaska. eu.

 

Komentara 13

JA
james49
11:32 26.09.2012.

Proguglajte ulicama naših gradova. Ovakvih situacija kolko ti srce želi. Sreća da su tablice zamućene.Moglo bi se naplatiti lijepa količina kazni!

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
11:36 26.09.2012.

jarane -zakon je tu samo za budale,ehehheheheh

ME
Medici
11:20 26.09.2012.

Pišete gluposti! Ovo je mila majka! Nije parkiran na zelenoj površini; pješaci, kolica itd. mogu proći, nije parkiran na zebri, ne zaklanja preglednost...pa to je super. Dođite malo na naselje (Jarun): vozila parkirana na zebri (djeca se ni ne vide kada žele prijeći zebru a u blizini dvije velike škole: Bartola Kašića/Ivana Meštrovića), vozila na zelenim površinama i pločnicima a djeca hodaju cestom. Zoveš zagreb parking-ignore, zagrebačke ceste da obnove zebre-ignore.....Gradonačelnik Jaske još i misli na dobrobit svojih građana. Živio Zvone ti nama. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije