Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna u središtu Zagreba

Proletio kroz ogradu na tramvajskoj postaji i završio na drugoj strani Zvonimirove

01.11.2017.
u 09:10

Automobil je preletio preko ceste i zapalio se.

Danas oko 6:30 sati došlo je do teške prometne nesreće u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu.

Automobil je proletio preko cijele ceste i zapalio se.

Vozilo je naletjelo na rubni kamen i nastala je samo materijalna šteta, potvrdili su iz MUP-a. Policija sumnja da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine.

Nema ozlijeđenih.

Građani koji su svjedočili nesreći kažu kako je automobil "proletio"  preko tramvajske stanice i preko jednog dijela ograde te se zapalio.

Prema fotografijama se čini da je vozilo stiglo sa sjevera, vjerojatno iz Derenčinove ulice, zatim izbilo na Zvonimirovu ulicu i pritom udarilo u rubnik na tramvajskoj postaji, proletjelo kroz ogradu, te završilo na južnom kolniku Zvonimirove. Zatim je počeo tinjati požar na automobilu.

Komentara 42

Avatar tkozna
tkozna
09:10 01.11.2017.

Sinkopa , izabrao Tomislav Horvatinčić. Suđenje prebaciti u Šibenik jer je sa fotke vidljivo da je vozač poduzetnik ( Daruvarske tablice) kao i mnoštvo drugih koji izbjegavaju plačati skuplje osiguranje u županiji u kojoj prave ovakve gluposti. I to sve na očigled zaprepaštene hrvatske javnosti.

CH
chupakabra
09:43 01.11.2017.

stanica zvuči puno bolje nego postaja. postaja vuče na štalu i okrijepu konja a ipak smo u 21. stoljeću.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:05 01.11.2017.

VL ako nema ozlijeđenih zašto je to teška prometna nesreća???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije