Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Pozdrav Vesni Fabijančić-Križanić pa ravno u – DC?!

vesna fabijancic, picula
Arhivska fotografija
26.05.2010.
u 11:37

O izlasku iz stranke izjasnit će se članovi iz Čiča, Gorice, Jagodnog, Kosnice, Bune.

Nakon što je raspustila SDP-ov ogranak u Čičkoj Poljani, izborila mjesto potpredsjednice županijske organizacije, Vesna Fabijančić Križanić sutra će na stol dobiti i “oproštajna pisma” nekolicine članova svoje stranke. Članovi SDP-a koji su bili u ogranku koji je raspustila doći će pred stranku pozdraviti je posljednji put, a čak će ih se 20 upustiti u pregovore s Vesnom Škare Ožbolt, odnosno Zvonkom Kunićem, predsjednikom goričkog DC-a.

Tražili prostor za djelovanje

Njihov prelazak u DC gotovo je svršena stvar. Kako doznajemo, bivši su esdepeovci od DC-a tražili – samo prostor za djelovanje. – Samo ja od svih članova nisam izbačen iz ogranka, nego sam suspendiran na godinu dana. Time sam izgubio pravo sudjelovanja u svim aktivnostima stranke, a to doista ne mogu dopustiti – kaže Zoran Žic, donedavni protukandidat Vesne Fabijančić Križanić na SDP-ovim gradskim izborima.

Vesni F. Križanić smiješno

Podsjetimo, Vesna Fabijančić Križanić raspustila je ogranak u Čičkoj Poljani prije županijskih unutarstranačkih izbora.

– Predsjednik toga ogranka Josip Gmižić i Zoran Žic nikako nisu mogli uspostaviti kontakt – iznijela je je V. Fabijančić Križanić razlog raspuštanja, no dio članstva SDP-a tvrdi kako je posrijedi zapravo osobni obračun predsjednice i Žica.

– Odgovorno tvrdim da u stranci nema podjela ni sukoba – poručila je Vesna Fabijančić Križanić. Kako komentira mogući prelazak esdepeovaca u DC? Predsjednica goričkog SDP-a na to pitanje odgovorila je – smijehom.

– O tome da ne žele više biti članovi, obavijestit će neki esdepeovci iz Čiča, Bune, Jagodnog, Kosnice, Kobilića, Rakarja, Lukavca, Ribnice, Čičke Poljane, Donjeg Podotočja i Velike Gorice – poručio je Žic.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije