Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVERO PRIVEDENIH

Policija s dugim cijevima izašla na teren: Rumunji upali u kafić u Zagrebu pa se sukobili s vlasnikom?

Foto: 24sata
1/5
16.04.2024.
u 11:45

Četiri osobe su privedene, potvrdila je policija, a na teren je stiglo više policijskih vozila

Narušavanje javnog reda i mira dogodilo se sinoć oko 22.25 sati, potvrdila je zagrebačka policija za 24sata, u jednom caffe baru u Klaićevoj ulici u centru Zagreba. Neslužbeno se doznaje da je grupa stranih državljana pred zatvaranje napala vlasnika kafića, a došlo je i do fizičkog sukoba. Kako doznajemo, riječ je o Rumunjima. – Htjeli su još piti, vlasnik im nije dao pa su otišli. A onda su se vratili u autima, bilo ih je petnaestak i nastao je kaos – ispričao je svjedok.

Četiri osobe su privedene, potvrdila je policija, a na teren je stiglo više policijskih vozila. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Požar osobnog automobila na obilaznici između čvora Jankomir i Zaprešić

Komentara 69

ZA
zagabria5
08:30 16.04.2024.

Počelo je i kod nas. Neki dan u Dubravi njih desetak nasred pločnika nešto glasno raspravljalo i smijalo se. Usred dana ali nije bilo ugodno proći. Naše ljude nikad ne vidim tako.. Zato treba pravedno ali beskompromisno. Tko napravi njesra u kombi na granicu i noga u pozadinu

Avatar Kajman
Kajman
08:24 16.04.2024.

O kojim strancima govorimo?

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
09:14 16.04.2024.

Svi komentatori postavljanju isto, najprirodnije, pitanje "Koji stranci, odakle su ti ljudi koji su počeli na silu sprovodima svoje želje?" No, ni institucije, ni mediji ne odgovaraju na to pitanje. Brzo će se pričom po kvarovima među samim ljudima proširiti informacija o tome odakle su ti stranci, ali postaje žalosno i jadno da se u samostalnoj, nezavisnoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj ne daju informacije o identitetu nasilnika jer su stranci, dok bi informacije o identitetu vrištale iz svih medija da su slučajno u ovakvom incidentu sudjelovali hrvatski branitelji, HDZ -ovci, DP-ovci, ili neki drugi desničari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije