Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI POKUŠAJ UBOJSTVA U SOLINU

Došao u dvorište poznanika s nožem u ruci pa ga pokušao ubosti u vrat

Napad nožem
Davor Puklavec/PIXSELL
16.04.2024.
u 07:54

Ozlijeđeni 41-godišnjak je prevezen u bolnicu, 50-godišnjak je uskoro uhićen, a nakon što je ispitan, završio je na Bilicama jer mu je određen jednomjesečni istražni zatvor

Za teški pokušaj ubojstva osumnjičen je 50-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ŽDO Split te je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da je 11. travnja u 21.45 u alkoholiziranom stanju došao u dvorište kuće svog poznanika (41) u Solinu. Imao je nož u ruci te je 41-godišnjaku prvo zaprijetio da će ga ubiti, a zatim je i s rukom u kojoj je bio nož, zamahnuo prema vratu 41-godišnjaka.

Pokušavajući se obraniti od sumanutog napada, 41-godišnjak je desnom rukom uhvatio oštricu noža. Uspio je spriječiti da ga 50- godišnjak ubode u vrat, no ubo ga je u lijevo rame te ga je ozlijedio. Sve to vrijeme mu je 50-godišnjak prijetio. 

- Ubit ću te! - vikao je te nije htio ispustiti nož iz ruke.

Učinio je  to tek kada se u istom dvorištu pojavio njegov brat. Ozlijeđeni 41-godišnjak je prevezen u bolnicu, 50-godišnjak je uskoro uhićen, a nakon što je ispitan, završio je na Bilicama jer mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljana djela.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Požar osobnog automobila na obilaznici između čvora Jankomir i Zaprešić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije