Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE MOŽE DETONIRATI'

Policija blokirala ulicu nedaleko od centra Zagreba: Nekome je na auto bio postavljen eksploziv

Google Maps
16.04.2024.
u 10:24

Očevid je zasad utvrdio kako naprava koja je bila postavljena nema sve komponente da bi i eksplodirala

Na Hercegovačkoj ulici od kućnog broja 45 ovog je utorka u jutarnjim satima postavljena policijska blokada, doznaje Jutarnji list, i to zbog sumnje da je na jednom od parkiranih automobila postavljena eksplozivna naprava.

Kako se doznaje od policije, dojava o mogućoj bombi stigla je oko 8.20 sati. Radi se o predjelu iznad Ilice, kod Trga dr. Franje Tuđmana.

Policija je izašla na mjesto događaja te ogradila područje, a očevid je zasad utvrdio kako naprava koja je bila postavljena nema sve komponente da bi i eksplodirala. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

DA
darwil
10:40 16.04.2024.

Napad stranaca u kafiću u Klaičevoj, u Dubravi, eksploziv a Tomašević i HDZ govore da je Zagreb siguran Grad.Sigurnost i povjerenje na visini, pa predlažem da nova vlast svakom zainteresiranom dodijeli jednog dobermana a sigurnost i povjerenje prepolovi kadrovski i eto rješenja za sigurnost.Svog dobermana ćemo sami hraniti i bez plače a ovako plačamo one koji samo dođu kad je kazneno djelo dovršeno a od preventive ništa. Doberman je najbolja preventiva.

ZA
zagabria5
11:10 16.04.2024.

Jel to ta sigurna Hrvatska o kojoj drvi adz. Sigurni smo kao Meksiko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije